Het is weer summer in the city!

Sinds deze week is het echt zomer in ons kikkerlandje. Aangezien mijn atelier nog steeds op zolder is moet ik er ’s ochtends vroeg bij zijn, anders stijgt de hitte in combinatie met de verfdampen letterlijk naar mijn hoofd. Nog 1 schilderij afmaken voor Art District en dan nog 1 schilderij afmaken voor Amersfoort Art Galerie en dan ga ik chillen. Ik bedoel, niet meer op zolder, maar gewoon in de koelte tekenen en schetsen en wat online illustraties maken. Leuke afwisseling!!!

Je kunt je trouwens nog inschrijven voor de schilderen met schwung schildercursus voor dit najaar. Er is nog plek! Kijk op de pagina van de schildercursus voor meer informatie en het inschrijfformulier: https://www.karlien.nl/schilderlessen/

zomer,schilderen,warm,schetsen,atelier,karlien