Het begin…

Het Amsterdamse leven, de kunstacademie en het bruisen van de stad waren de aanzet van mijn carrière in de beeldende kunst. De rumoerige pleinen en volle straten gaven me inspiratie en waren mijn basis. Ik vertrok uit de stad, maar nam ze mee naar Laren – mijn geboortegrond en thuishaven.

Hoe werk ik

Mijn atelier in Laren is als een laboratorium van beeld, waar ik elke dag vol energie en passie aan het werk ga. Ik experimenteer met allerhande materialen en meng mijn acrylverf met energie en jeu. Bourgondische taferelen geef ik een moderne, frisse jas, waarin humor nooit ver weg mag zijn.

Werk in opdracht

De beelden die in mijn hoofd opduiken vertaal ik naar het linnen. Ik schilder op intuïtie. Dat is mijn kracht en is kenmerkend voor mijn werk. Bij werken in opdracht combineer ik de wensen van de opdrachtgever met mijn eigen schwung en inspiratie.

Kunst aan de muur

Kunst aan de muur moet passen als een handschoen. Ik geef advies over kleur en interieur en kijk samen met mijn opdrachtgever naar alle mogelijke manieren waarop het werk het best tot zijn recht komt. Kunst werkt pas wanneer je het voelt. De werken die ik maak zijn daarom altijd tijdelijk op zicht te krijgen.

Mijn werken verkoop ik via verschillende galeries, maar ook direct.

Schilderen met Schwung

De passie voor schilderen deel ik graag met anderen. Tijdens mijn wekelijkse workshop Schilderen met Schwung werk ik met cursisten aan nieuwe werken en inspirerende projecten. Alle niveaus zijn welkom!