Open atelier – 15 september – 13.00 tot 17.00 u.

Open studio

Aanstaande zondag staat er een open atelier gepland. Ik ben druk aan het werk voor de kunst 10 daagse in Bergen. Een preview kan je zondag alvast bekijken. Mijn atelierbezoek is natuurlijk heel leuk te combineren met het Bonte Paard 😉

Lantentijmen 3, Laren. 13.00 – 17.00 uur

Afgelopen zondag – 3 maart – Open atelier

Wat een succes en wat leuk om te doen. Positieve en ook kritische reacties. Wat verkopen en wat opties her en der. Daar heb ik tenminste wat aan.

Buiten miezerde het wat af, maar binnen was het knus en warm. De volgende open atelier zal eind mei zijn tijdens de atelierroute. Dan zal ik in plaats van alleen koffie en thee ook lekker een wijntje schenken 😉

Open Atelier zondag 03-03-2019, 14.00-17.00 u.

Naast zo nu en dan de atelierroute gebeurt het zelden dat ik de deuren van mijn atelier open zet voor het publiek. M’n atelier is de plek waar ik vaak in een enorme troep mijn werken creëer. Mijn schetsen, studies, verfmengsels zijn geen geheim, maar toch hou ik het graag voor mezelf. Wanneer ik les geef zo af en toe, zorg ik er altijd voor dat m’n atelier redelijk spik en span is. Daarbij komt ook dat alles wat ik maak vrijwel gelijk naar de galerie gaat waardoor ik weinig heb om te laten zien.

Maar goed, om een lang verhaal kort te maken wil ik hier verandering in brengen. Ik wil meer betrokken zijn. Niet alleen in m’n eigen veilige bubbel creëren, maar ook de reacties op gezichten zien. Feedback krijgen en dat niet alleen van de deskundige.

Dus voel je vrij om op zondag 3 maart even binnen te wandelen, rond te snuffelen, commentaar te geven, allernieuwste werk te bekijken of te kopen, een glaasje te drinken, gewoon simpel en gezellig!

Adres: Lantentijmen 3, Laren | 14.00 u. – 17.00 u.

Archief dec 2018:

Amersfoort Art

Als ik terug kijk naar het afgelopen jaar ben ik wel trots op m’n prestaties. Dat dan weer wel 🙂 Ik heb ongelofelijk veel gemaakt en zit er nog steeds midden in. Van allerlei thema’s en technieken zijn voorbij gekomen.

Bloemen

Primeur! Vanaf deze week voor het eerst in de galerie te zien bij Amersfoort Art. Ik heb ze altijd een beetje voor mezelf gehouden, maar nu is het tijd om ze naar buiten te brengen. Ik ben (mag ik dat van mezelf zeggen?) echt fan van mijn bloemen schilderijen. Ze zijn zo lekker fris en kleurrijk.

Thuis ben ik nooit zo ontzettend lief voor de bloemen die ik dan zo af en toe in een vaasje op de tafel heb staan. Vaak hangt het in een paar dagen al slap. Neemt niet weg dat ik bloemen prachtig vind en zo’n bloemen schilderij was voor mij echt de oplossing! Daarom heb ik de eerste eigenlijk voor mezelf gemaakt, totdat mijn lieve mamsje hem onder mijn neus vandaan kaapte. Dus doel voor 2019 is een bloemenschilderij voor mij maken. Soms zijn mijn muren in huis helemaal leeg. Alles weg. Alleen maar heel erg ok natuurlijk!

Bloemenschilderij,kunst,karlien,karlienart,kunstlaren,artlaren,amersfoort
bloemenschilderij,karlien,kunst,art,amersfoort

Archief mei 2018:

Eerste Locatie het Brinkhuis Laren

De onthulling heeft vorige week donderdag plaatsgevonden in het Brinkhuis in Laren. In het restaurant worden de olifantjes een maand lang tentoon gesteld om vervolgens over ongeveer een maand weer op een nieuwe locatie gepresenteerd te worden. We houden de spanning er in. Ik moet het toch nog een keer noemen dat dit ontzettend leuke project mogelijk is gemaakt door Jumbo van Velthuizen in Laren. Eigenaresse Patricia Klaster heeft dit initiatief genomen omdat naast het onderwerp Jumbo/Olifant dit natuulijk een heel goed doel is om te sponseren. Je kunt op de website van de Elephant Parade de projecten zien waar ze mee bezig zijn.

Archief mei 2018:

Mini elephantparade Laren met de Jumbo van Velthuizen

De 6 winnaars (eentje staatmini elephantparade laren nog niet op de foto) van de ontwerpwedstrijd hebben bij mij in m’n atelier de olifanten beschilderd. Twee middagen hebben de kids hier keihard aan gewerkt. Zo makkelijk is het nog niet om een ontwerp wat je heel mooi en precies met stift op potlood hebt gemaakt, ineens 3D moet vertalen. We hebben de ontwerpen daarom ook ietsje aangepast zodat het beter tot z’n recht zou komen op het olifantenbeeldje. En het resultaat mag er wezen al zeg ik het zelf!

In samenwerking met de Jumbo van Velthuizen gaan deze olifantjes een eigen mini Elephantparade maken in Laren, het dorp waar op dit moment ook de grote Elephantparade plaatsvind. Hierover binnenkort meer…….

Hahaha, ik ben zo ontzettend blij met m’n plekje. Nog een klein beetje vullen en dan mogen de gekleurde verfspetters komen!