Misschien een Karlien

Ben je benieuwd naar hoe mijn kunst in je huis past?! Dan kunnen de galeries welke mij vertegenwoordigen; Amersfoort art galerie, Art District Amsterdam en Chez Freddy Haarlem, altijd vrijblijvend een schilderij bij jou thuis op zicht brengen. Nu op dit moment, door COVID-19/Corona, veel mensen thuis blijven is er ook een andere manier om te zien hoe een “Karlien” in jouw woning staat.

Als je een indruk wil krijgen kan je hieronder in het contact formulier foto’s van je (lege) muur uploaden (max 7,5 MB) en mij laten weten welk schilderij je daar graag zou zien. Zorg voor duidelijke foto’s liefst zo recht mogelijk voor de muur waar het schilderij op zou moeten komen. Wil je weten welke schilderijen er nog beschikbaar zijn? Kijk bij mijn schilderijen.

Natuurlijk moet je mijn werk ook in het echt zien en is uiteindelijk een atelier of galerie bezoekje een must! Beschouw dit als goed voorwerk en onderzoek bij het kopen van kunst 🙂