Kunst 10 Daagse Bergen

* Binnenkort meer!!! *

art breda 2019,karlien,kunst

Nog even snel naar Art Breda

Vandaag op de valreep nog even naar Art Breda gereden. Ik hoorde zulke goede verhalen. Toegankelijke kleinschalige beurs. Vooraanstaande galeries goed publiek. Nou ben benieuwd….

Rond kwart over 11 kwam ik het parkeerterrein op gereden. Ok moet bekennen, ik stond eerst bij parking van de drive in van de Mac Donalds 😬. Waar het hart van vol is heh… Je kon gewoon makkelijk bij de entree van Art Breda parkeren. Nog wel voor gratis!!!

Als ik een kunstbeurs bezoek, ben ik in de eerste plaats gefocust op wat mij zelf interessant lijkt. Welke galeries spreken me aan en welke passen niet echt in mijn straatje. Op deze beurs wisselen antiek, modern, klassiek en sieraden elkaar af. De kwaliteit is hoog. Wil je een kunstwerk aanschaffen dan heb je dat hier niet voor een koopje. Bij veel galeries kan je ook in termijnen betalen. De stands die er voor mij uitblinkten waren Van Loon galleries en Royals and Rebels. Kleurrijk, jong en energiek. Maar ook Okker Art gallery

Rond een uur of twaalf begint het al een stuk drukker te worden. Ik ga eens nadenken, misschien wat voor mij volgend jaar? We zullen zien!

Art Rotterdam 2019

Even wat inspiratie opsnuiven. Volgende week mijn verslag…..

art,rotterdam,kunstbeurs,artfair,karlien,review