De Feestmaand voor Karlien!

Noooovember…Deeeeecember…

Ik zal heel eerlijk zijn tegen jullie. Deze maanden zijn niet mijn favoriet. Alles is TE….

Teveel eten, teveel afspraakjes, teveel cadeaus, teveel familie, teveel last minute, teveel drinken, teveel chocola, teveel pepernoten, teveel oliebollen teveel teveel teveel. Ik vind het heerlijk om bij m’n familie en vrienden te zijn, maar waarom moet alles in deze twee maanden gepropt worden?! Net alsof je daarna geen kans meer maakt. Naja, ik ben het nu weer kwijt, dank. Ik loop elk jaar te zeuren rond deze tijd, dus what’s new….

Wat ook elk jaar rond deze tijd weer terug komt is m’n belasting aangifte. Ik weet het altijd te presteren om in november pas te beginnen en je weet, het is m’n m’n favoriete bezigheid!!! En dan hebben we nog de lijstjes die ik wil afwerken, de schilderijen die ik wil afmaken en de plannen die ik wil maken voor het nieuwe jaar. Ook daar ben ik overigens echt een kei in, vooruit werken!

Dus IK HEB ER ZIN IN!!!!!

karlien,art,feestdagen,eten,schets,kunst,karlienart
schilderles,karlien

Schilderen met schwung

Laatste aandachtspuntje. In februari begint er weer een reeks van 10 lessen “Schilderen met Schwung”. De exacte data voor 2019 zijn nog niet bekend, maar als je interesse hebt kan je me wel alvast een mailtje sturen. Ik heb maar plek voor 5 mensen dus je moet er snel bij zijn!

Nationale Kunstdagen 2017

Het leek me zo leuk om weer eens aan een beurs of expositie mee te doen. Zo kwam ik bij de Nationale Kunstdagen. De tentoonstelling is echt voor de kunstenaar en kunstliefhebber. Op deze beurs presenteren de kunstenaars zelf hun kunstwerken, dat maakt deze beurs weer wat anders ten opzichte van andere kunstbeurzen. Echt de moeite waard om even een kijkje te nemen in de Beursfabriek Nieuwegein 11 en 12 november. Kaarten zijn beschikbaar aan de deur of online. Klik hier voor meer info.

nationale,kunstdagen,nieuwegein,karlien,kunst,beurs

Genieten van kunst dit najaar

Ik wil er nu nog even niet aan denken, maar de dagen lijken straks weer ‘korter’. Het weer wordt somberder, meer regen, en de blaadjes vallen weer van de bomen. Getsiederrie! Maar je kunt in de herfst ook wandelingen maken door de prachtig gekleurde natuur maar ook binnen is er van alles te zien zoals musea, tentoonstellingen kunstbeurzen. Er is dit najaar voldoende te doen. Kijk hieronder voor een paar voorbeelden!

Nationale kunstdagen november

Affordable Artfair Amsterdam

Sculptures Now

Pan Amsterdam

Workshops Rijksmuseum