Jaja “Karlien goes international” ! Het blijft toch leuk als je werk zo gewaardeerd wordt. De galleries verkopen mijn werk regelmatig aan buitenlandse klanten, maar daar ben ik dan zelf niet zo bij betrokken. Deze keer zijn er twee “Amsterdam” schilderijen naar Oregon, US, gegaan, hoe leuk is dat! 

De schilderijen zijn verkocht aan expats die heel graag een stukje Nederland mee terug naar huis wilden nemen. Als inspiratie had ik natuurlijk de stad waar ik zoveel jaren met plezier heb gewoond, maar ook persoonlijke foto’s. De schilderijen zijn verscheept in een ENORME container op een ENORME boot. Sorry, ik ben inderdaad helemaal niks gewend. Maar ja, je moet begrijpen dat ik voornamelijk in mijn atelier aan het werk ben, de galleries doen de sales. Daarom geniet ik erg van deze momenten!

Schilderij,kunst,art,karlien,amserdam,us