Dorpsradio Laren

8 sept om 15.00u. – Band om onze harten

Twee weken geleden belde Eric Hurink (van Dorpsradio Laren) mij op. Hij vroeg of ik gezellig op de radio wilde komen. Ik was hier een beetje op voorbereid aangezien ik over een week als vrijwilliger meehelp op het Nazomerfeest welke in het weekend van 17 – 18 september in Laren plaatsvind. Dus ik dacht leuk, even 10 minuutjes kletsen over wat ik daar tijdens het feest wil gaan doen. Prima! Maar nu blijkt het voor het programma “Band om onze Harten” te zijn. Twee uur kletsen met Bert van Aalten. Kan me niet voorstellen hoe ik het twee uur over mezelf kan hebben, maar als echte geboren Larinees, Larense kunstenares, natural flapuit, moet dat wel goed komen…..lijkt me.

Dus mocht je behoefte hebben om deze donderdag middag 8/9 tussen 15.00-17.00 naar mijn “enorme” levensverhaal te luisteren be my guest. Live aanstaande donderdag!

Luisteren kan via de livestream op: https://www.dorpsradio.nl/shows/band-om-onze-harten/

Of achteraf via de podcast van Dorpsradio Laren op Spotify.

En mijn fantastische speciaal voor de Dorpsradio samengestelde vooral relaxte playlist: https://open.spotify.com/playlist/2eF4glGCpjuHv1t9HZhAAn?si=909f1580b76c4f07

Cheers Karlien

dorpsradio, laren, cafe, de bijenkorf, radio, karlien