Karlien Artprints!

Limited Edition

Naast mijn grote schilderijen laat ik af en toe wat prints drukken. Niet van de schilderijen, deze zijn helemaal op zichzelf staand. Zo zijn de prints een geheel nieuw product. De basis van de prints zijn mijn schetsen en meer experimentele werken. Tegenwoordig maak ik ook een aantal zeefdrukken per jaar. Deze druk ik zelf in een grafisch atelier in zeer kleine oplage.

De Artprints worden allemaal gedrukt op Hahnemuhle papier met hoogwaardige inkt. De oplage van de prints zijn gelimiteerd en elke print wordt voorzien van een Certificaat van echtheid. Wat de prints heel erg speciaal maakt is dat de print nog een nabewerking met de hand krijgt. Zo is elke print 100 procent uniek!

Afwijkende maten zijn op aanvraag mogelijk. De prints zijn direct via deze website – Contactformulier – te bestellen of via Art And Pictures. 

kunst,art,karlien,modern,figuratief,hedendaagse kunst,art laren