Tour de France

Grand Départ 2021

Grand Depart 2021

Ook dit jaar heb ik weer een groot “Tour de France” schilderij gemaakt, Grand Départ 2021. Drie weken lang heeft hij midden in de etalage van Qbike Laren gehangen. Nu alweer het tweede jaar op rij, het wordt al een echte traditie. Van het grote schilderij heb ik net zoals vorig jaar een print laten drukken met een oplage van slechts 50. Een print is zelfs naar Brazilie gegaan. Ik vind dat dus heel ver voor een nuchtere Nederlander zoals ikzelf :-)! Ik heb nog maar een paar prints beschikbaar…

Het grote doek bestaat uit allemaal aan elkaar genaaide lappen stof. Die ik heb bewerkt zodat ik het als achtergrond kon gebruiken voor de tekening. De tekening zelf heb ik gemaakt met zwarte acrylverf, inkt, spruitbussen en stiekem wat glow in the dark krijtjes. Ik kan me niet meer herinneren wat ik erop heb gezet, maar het zal vast iets zijn wat ik niet met grote duidelijke zwarte letters wilde opschrijven.

Als ik het doek weer uit de etalage heb gehaald is het plan om hem op een houten frame te spannen en toch te verkopen. Deze speciale kunstwerken zou ik het liefste voor mezelf houden maar ik moet realistisch zijn, of gaan verhuizen haha.

Ik heb nu alweer zin om er volgend jaar weer een spectakel van te maken. Nu eerst genieten van de zomer!!!!

Lfs Karlien