Atelierroute Laren 2024

20 en 21 April van 11.00-17.00 u.

atelierroute, laren, karlien, kunst, art, april

Atelierroute Laren 2024

Al meer dan 15 jaar (lang!!!!) werk ik “fulltime” als kunstenaar. Geboren in Laren, gestudeerd in Amsterdam en daar nog poosje gewoond, maar wist dat ik altijd wel een keer terug zou komen. Ik werk hier vanuit mijn eigen atelier. Waar ik elke dag in alle vrijheid kan schilderen en privé schilderlessen geef. Daarnaast begeleid ik de leerlingen van de School van Hip met hun eindexamen. Sinds kort heb ik ook een basisschool klasje van de school van Hip en dat is zo gezellig en zo anders weer. En dit jaar doe ik dus weer mee met de Atelierroute in Laren, het was vorig jaar zo gezellig!

 

Mijn motto is echt dat je het leven moet vieren. Het is voorbij voordat je er erg in hebt. Dus proost! Vier het leven. Probeer elk moment te koesteren, ook al is dat niet altijd even makkelijk. Net zoals het weer, soms regent het en soms schijnt de zon 🙂 Dit is waar het wat mij betreft om gaat en dat zie je terug in mijn werk. 

 

Gezellig als je dit weekend even komt aanwaaien!

Atelierroute Laren 2023

22 en 23 april – 11.00 tot 17.00 uur.

Atelierroute Laren 2023

Aankomend weekend is het alweer zover. Elke kunstenaar die meedoet is deze week z’n uiterste best aan het doen om z’n atelier weer spik en span te krijgen. Hoewel het eigenlijk leuker zou zijn om een blik te mogen werpen op de dagelijkse troep die zich in het atelier bevind, moet ik ook nog even aan de bak. M’n atelier ligt vol met stukjes bladgoud, wat een rotspul is want het waait alle kanten op. Overal ligt karton, zand, restjes epoxy welke natuurlijk weer aan dingen is gaan vastplakken wat niet de bedoeling is. Tijdens deze atelierroute krijgen jullie voornamelijk experimenteel werk te zien. Voor mijn werk waar ik mee bekend ben verwijs ik jullie voor dit weekend door naar m’n website: https://www.karlien.nl/schilderijen/

https://artdistrict.nl/kunstwerken/karlien-kuperus/

https://chezfreddy.nl/

https://www.singulart.com/nl/artiest/karlien-hamel-kuperus-13527

Tot snel!

Tijden: Za 22 en Zo 23 van 11.00u. – 17.00u., Lantentijmen 3, Laren

Meer info: https://www.atelierroutelaren.nl/

kunst,art,karlien,modern,figuratief,hedendaagse kunst,art,atelierroute laren

Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen