Atelierroute Laren 2024

20/21 april, 11.00-17.00 u

atelierroute, laren, karlien, kunst, art, april

Atelierroute Laren 2024

Al meer dan 15 jaar (lang!!!!) werk ik “fulltime” als kunstenaar. Geboren in Laren, gestudeerd in Amsterdam en daar nog poosje gewoond, maar wist dat ik altijd wel een keer terug zou komen. Ik werk hier vanuit mijn eigen atelier. Waar ik elke dag in alle vrijheid kan schilderen en privé schilderlessen geef. Daarnaast begeleid ik de leerlingen van de School van Hip met hun eindexamen. Sinds kort heb ik ook een basisschool klasje van de school van Hip en dat is zo gezellig en zo anders weer. En dit jaar doe ik dus weer mee met de Atelierroute in Laren, het was vorig jaar zo gezellig!

Mijn motto is echt dat je het leven moet vieren. Het is voorbij voordat je er erg in hebt. Dus proost! Vier het leven. Probeer elk moment te koesteren, ook al is dat niet altijd even makkelijk. Net zoals het weer, soms regent het en soms schijnt de zon 🙂 Dit is waar het wat mij betreft om gaat en dat zie je terug in mijn werk.

Gezellig als je dit weekend even komt aanwaaien!

Atelierroute Laren 2022

zaterdag 28 en zondag 29 mei

Atelierroute Laren 28 en 29 mei 2022

Wat fijn dat dit jaar de Atelierroute hier in mijn pittoreske dorpje weer door kan gaan! Na twee jaar, het is toch niet te geloven! Alle creatievelingen zorgen dat de werkplekken, woonkamers en ateliers weer op en top er uit zien. Het is bizar aan hoeveel kunstenaars dit dorp onderdak bied. Alle verschillende stijlen worden onder de loep genomen. Soms zie je dat een kunstenaar ineens weer een hele andere weg in slaat. Zo divers is het. Ik ben benieuwd wat twee jaar behoorlijk saai heeft gedaan met de inspiratie…. Helaas kan ik er zelf dit jaar niet zijn, maar ben je benieuwd naar m’n werk?! Een afspraak maken kan altijd!

Kijk hier welke kunstenaars er dit jaar allemaal mee doen:  http://www.atelierroutelaren.nl/

atelier, karlien, laren, kunst, atelierroute, art laren