Cafe het Bonte Paard in Laren

September 2019

Bonte paard,Laren,Karlien

Eetcafe het Bonte Paard

Het blijft leuk om zo af en toe een mini expositie in je eigen dorp te hebben. In een cafeetje, laagdrempeliger kan haast niet. Ik hou daar van. Iedereen heeft een mening over kunst en heeft zijn eigen smaak, daar hoef je geen kenner voor te zijn. Als je nieuwsgierig bent loop gewoon binnen voor een drankje en een hapje. Voor vragen over de schilderijen of het maken van een afspraak voor atelierbezoek ben ik altijd bereikbaar. Op de vrijdag ochtend tot 11.00 ben ik zelf aanwezig in het bonte paard. De koffie daar smaakt beter dan die van mij 😉

Art Laren 2019

De atelierroute is nog maar net voorbij en we zitten alweer aan een nieuw evenement te denken! Art Laren is een groot kunst gebeuren welke elk jaar in het centrum van Laren plaatsvind. Dit jaar alweer voor de 24ste keer en wordt op 14,15 en 16 juni gehouden. Omdat de atelierroute voor mij door het overlijden van mijn oma een beetje in het water viel, wil ik zondag 16 juni van 13.00-17.00 u. de deuren van mijn atelier open zetten. 16 juni is het ook vaderdag, dus voor ALLE vaders die mij een bezoekje komen brengen heb ik een speciaal cadeautje (zo lang de voorraad strekt).

Bekijk mijn schilderijen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!!!

kunst,art,galerie,laren,karlien,artlaren

Atelierroute Laren – 25 en 26 mei 2019

karlien,atelierroute,laren,artlaren

Laatste voorbereidingen

Nou laatste voorbereidingen…. Dat houd in, schoonmaken, stofzuigen, prosecco in huis halen 🙂

Een jammere mededeling is wel dat mijn lieve omaatje (98) vandaag helaas is overleden. Ongelofelijke leeftijd! Een hele jonge geest in een veel te oud lichaam. We missen haar nu al!

Zondag is mijn atelier in verband met de begrafenis dicht, maar zaterdag des te meer open!!! Dus kom zaterdag allemaal langs van 11-17 uur of nog veel later als het gezellig is!!! Trouwens op afspraak kan iedereen natuurlijk het hele jaar door langskomen 🙂

Liefs, Karlien

Mei 2019

Nog maar een paar weekjes te gaan. De Limited edition ArtPrints zijn gedrukt en nog met de hand bewerkt. Voor ieder een uniek exemplaar dus! De ArtPrints zijn zoals gezegd in een gelimiteerde oplage van 5 tot 25 stuks. Zolang de voorraad strekt zijn ze na te bestellen en binnen drie weken in je bezit. Ik ben super enthousiast. Zo mooi van kleur en textuur. Bij je ArtPint krijg je een ondertekend echtheidscertificaat met daarop het nummer van de oplage vermeld.

Natuurlijk zijn tijdens de Atelierroute Laren ook mijn originele schilderijen te bekijken. Ik ben nog druk aan het werk met nieuwe doeken….tik tak tik tak!

Hopelijk tot snel!!!

kunst,art,atelierroute,laren,karlien
kunst,art,laren,art laren,atelierroute laren,karlienart

April 2019

Het atelier is altijd in beweging. De ene keer voor met experimenten, vol met grote onafgemaakte doeken, dan ligt alles op de grond voor een vernislaagje, zo zitten we met een groepje aan tafel voor de maandagmiddag tekenles. En soms is het atelier leeg….alles naar de galeries, alles netjes opgeruimd.

Zo is het ook weer de vraag wat er te zien zal zijn tijdens de atelierroute in mei. Ik heb wel een plan, nieuwe ontwikkelingen, maar hoe het zich precies gaat vormgeven is altijd weer de vraag. Sommige zullen daar bloednerveus van worden. Geen planning help!!! Maar voor mij werkt dit top! Altijd genoeg ruimte voor nieuwe ideeën en inspiratie, zo moet het zijn als je kunstenaar bent………vind ik.

Februari 2019

De voorbereidingen zijn inmiddels van start gegaan. De mooie glossy is in de maak. De kunstenaars zijn begonnen met nieuw werk te maken of te verzamelen. Spannend wat de atelierroute in Laren dit jaar weer zal brengen! Soon more……..

Karlien,karlienart,artlaren,atelierroute laren,kunst,art

Archief 2018:

Druk druk druk, jaaa dat zegt zowat iedereen. Wat een diepgang ongelofelijk!

Atelierroute Laren

Maar ik ben de afgelopen maanden wel lekker bezig geweest. De atelierroute van vorige maand was een succes. Ik dacht, met dat lekkere weer komt er niemand. Maar toch hadden veel mensen de moeite genomen om de stoute schoenen aan te trekken of om op het fietsje te springen. Het sfeertje zat er lekker in. Zaterdag veel mensen die doelbewust langs zijn gekomen. Ze hadden zich verdiept in mijn kunst en waren erg geïnteresseerd. Wat werken op zicht en verkocht. Zondag was het meer een familie of groepsdagje. Door dit succes ben ik van plan wat vaker de deuren van m’n atelier open te zetten, mits ik genoeg werk heb om te laten zien.

portret,karlien,karlienart,artlaren,laren,kunst,art
leerenmeer,dyslexie,pentekening,karlien,karlienart,artlaren,kunst,art,laren

Vakantie voorbereidingen

Het is nu voor mij van groot belang dat ik nog even een paar weekjes, niet meer dan drie geloof ik, m’n schouders eronder zet. Art District is inmiddels al voorzien van nieuw werk. Nu nog Amersfoort Art Galerie en het Visatelier, dan kan ik met m’n voetjes omhoog en een aantal weken nieuwe inspiratie opdoen (en eens beginnen aan mn boekhouding, bleh). Ik heb dat echt nodig. M’n hoofd helemaal leeg maken, er kan niks meer bij nu. Schetsen, nieuwe materialen uitproberen, klein experimenteel werk maken. HEERLIJK!!!

Schilderen met Schwung

Het schilderen met een klein groepje in mijn eigen atelier is me zo goed bevallen dat ik het dit najaar weer op dezelfde manier wil doen. Jammer dat er maar 6 mensen mee kunnen doen, want dat betekent dat er veel mensen op de wachtlijst komen te staan. Het voordeel van een klein groepje is dat je veel 1 op 1 aandacht krijgt en de inspiratie van het schilderen in mijn atelier. Het is zo’n lekker plekje. Mocht je toch graag vrijblijvend op de wachtlijst willen blijven staan dan kan dat natuurlijk. Laat me het maar weten, de schilderlessen beginnen medio september weer.

laren,vergrijzing,art,artlaren,kunst,karlienart,karlien

Atelierroute Laren 2018!!!

26 en 27 mei | 11.00 – 17.00 u.

Atelierroute Laren 2018 Karlien.nl

Wat een gezelligheid!! Lekker weertje erbij! Biertje, Wijntje erbij!! Het gaat helemaal goed komen in het weekend van 26 en 27 mei. Ik zal een aantal van mijn nieuwe, nog niet tentoongestelde werken showen. Ook kan je het sfeertje proeven van mijn atelier waar ik zo ongeveer elke doordeweekse dag aan het werk ben. Je kunt bladeren door mijn schetsen en werk zien wat nog niet af is. Kortom, geen filter en geen opgeschmuckte toestanden. Echt een kijkje in mijn leven. De eerste keer dat ik de deuren van mijn atelier aan de Lantentijmen 3 open voor het grote publiek 🙂 Mijn atelier is geopend van 11.00 u. – 17.00 u. Wie durft?!!


Wil je meer informatie over de atelierroute Laren kijk dan hier

kunst,art,karlien,laren,karlienart,acrylverf,kunstenaar
kunst,art,karlien,laren,karlienart,acrylverf,kunstenaar

*HITTEGOLF ALARM*

OK OK OK, 30 graden is misschien een beetje too hot voor een atelierroute….

Maar, niet getreurd! We maken er gewoon een ieniemienie beach/tuin party van. Met een poedelbadje en waterijsjes!! Leuk toch?!

We kunnen er maar beter het beste van maken, het is hoe dan ook beter dan regen. Ik ga alvast bedenken welke bikini ik aan ga trekken 😉

Voorgaande jaren…….

Atelier route Laren 20 en 21 mei 2017

Dit jaar doe ik zelf niet mee aan de route aangezien ik nog steeds aan het verbouwen ben, maar ga ik eens rustig kijken waar mijn collega kunstenaars mee bezig zijn. Er wonen zo ontzettend veel creatieve en getalenteerde mensen in laren dat het echt de moeite waard is! Ik ga een route voor mezelf uitstippelen met de kunstenaars die ik graag wil zien zoals onder andere Charléne van de Eng, Margreet Fontijn, Henk Gijselman en Pépé Grégoire. Voor het overzicht van alle kunstenaars kijk je op www.atelierroutelaren.nl Hopelijk met een lekker zonnetje erbij, want dat maakt alles natuurlijk nog extra gezellig!

Veel plezier dit weekend!

Atelierroute laren 21 en 22 mei 2016

M’n Atelier is nog niet klaar, sterker nog, hij wordt pas dit najaar gebouwd…. Maar dat heeft me er niet van weerhouden om dit jaar mee te doen aan de route. Ik schilder hier elke dag met zoveel plezier, mis de stad alleen qua kroegen en afhaal eten. Het maakt me niet uit op welke plek ik thuis aan het werk ben, ik voel me vrij om te doen en laten wat ik wil. Er wonen zoveel getalenteerde kunstenaars in dit dorp dat het echt de moeite waard is om een kijkje te nemen tijdens deze twee dagen!

Al het werk wat ik dagelijks aan het produceren en verfijnen ben gaat vrijwel direct naar de galeries, Art district in Amsterdam en Amersfoort Art galerie. Zij verkopen mijn werk al meerdere jaren waardoor ik mijn focus puur op het schilderen kan houden, heel fijn. Speciaal voor de Atelierroute heb ik mijn nieuwste werk nog even achter gehouden. Iedereen is welkom om zaterdag 21 en zondag 22 mei tijdens winkeltijden m’n verse kunst te komen bekijken!

kunst,art,expo,atelierroute,laren,karlien

Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen