Vakantie voorbereidingen!

Druk druk druk, jaaa dat zegt zowat iedereen. Wat een diepgang ongelofelijk!

Atelierroute Laren

Maar ik ben de afgelopen maanden wel lekker bezig geweest. De atelierroute van vorige maand was een succes. Ik dacht, met dat lekkere weer komt er niemand. Maar toch hadden veel mensen de moeite genomen om de stoute schoenen aan te trekken of om op het fietsje te springen. Het sfeertje zat er lekker in. Zaterdag veel mensen die doelbewust langs zijn gekomen. Ze hadden zich verdiept in mijn kunst en waren erg geïnteresseerd. Wat werken op zicht en verkocht. Zondag was het meer een familie of groepsdagje. Door dit succes ben ik van plan wat vaker de deuren van m’n atelier open te zetten, mits ik genoeg werk heb om te laten zien.

portret,karlien,karlienart,artlaren,laren,kunst,art
leerenmeer,dyslexie,pentekening,karlien,karlienart,artlaren,kunst,art,laren

Vakantie voorbereidingen

Het is nu voor mij van groot belang dat ik nog even een paar weekjes, niet meer dan drie geloof ik, m’n schouders eronder zet. Art District is inmiddels al voorzien van nieuw werk. Nu nog Amersfoort Art Galerie en het Visatelier, dan kan ik met m’n voetjes omhoog en een aantal weken nieuwe inspiratie opdoen (en eens beginnen aan mn boekhouding, bleh). Ik heb dat echt nodig. M’n hoofd helemaal leeg maken, er kan niks meer bij nu. Schetsen, nieuwe materialen uitproberen, klein experimenteel werk maken. HEERLIJK!!!

Schilderen met Schwung

Het schilderen met een klein groepje in mijn eigen atelier is me zo goed bevallen dat ik het dit najaar weer op dezelfde manier wil doen. Jammer dat er maar 6 mensen mee kunnen doen, want dat betekent dat er veel mensen op de wachtlijst komen te staan. Het voordeel van een klein groepje is dat je veel 1 op 1 aandacht krijgt en de inspiratie van het schilderen in mijn atelier. Het is zo’n lekker plekje. Mocht je toch graag vrijblijvend op de wachtlijst willen blijven staan dan kan dat natuurlijk. Laat me het maar weten, de schilderlessen beginnen medio september weer.

laren,vergrijzing,art,artlaren,kunst,karlienart,karlien

Atelierroute Laren 2018!!!

26 en 27 mei | 11.00 – 17.00 u.

Atelierroute Laren 2018 Karlien.nl

Wat een gezelligheid!! Lekker weertje erbij! Biertje, Wijntje erbij!! Het gaat helemaal goed komen in het weekend van 26 en 27 mei. Ik zal een aantal van mijn nieuwe, nog niet tentoongestelde werken showen. Ook kan je het sfeertje proeven van mijn atelier waar ik zo ongeveer elke doordeweekse dag aan het werk ben. Je kunt bladeren door mijn schetsen en werk zien wat nog niet af is. Kortom, geen filter en geen opgeschmuckte toestanden. Echt een kijkje in mijn leven. De eerste keer dat ik de deuren van mijn atelier aan de Lantentijmen 3 open voor het grote publiek 🙂 Mijn atelier is geopend van 11.00 u. – 17.00 u. Wie durft?!!


Wil je meer informatie over de atelierroute Laren kijk dan hier

kunst,art,karlien,laren,karlienart,acrylverf,kunstenaar
kunst,art,karlien,laren,karlienart,acrylverf,kunstenaar

*HITTEGOLF ALARM*

OK OK OK, 30 graden is misschien een beetje too hot voor een atelierroute….

Maar, niet getreurd! We maken er gewoon een ieniemienie beach/tuin party van. Met een poedelbadje en waterijsjes!! Leuk toch?!

We kunnen er maar beter het beste van maken, het is hoe dan ook beter dan regen. Ik ga alvast bedenken welke bikini ik aan ga trekken 😉

Voorgaande jaren…….

Atelier route Laren 20 en 21 mei 2017

Dit jaar doe ik zelf niet mee aan de route aangezien ik nog steeds aan het verbouwen ben, maar ga ik eens rustig kijken waar mijn collega kunstenaars mee bezig zijn. Er wonen zo ontzettend veel creatieve en getalenteerde mensen in laren dat het echt de moeite waard is! Ik ga een route voor mezelf uitstippelen met de kunstenaars die ik graag wil zien zoals onder andere Charléne van de Eng, Margreet Fontijn, Henk Gijselman en Pépé Grégoire. Voor het overzicht van alle kunstenaars kijk je op www.atelierroutelaren.nl Hopelijk met een lekker zonnetje erbij, want dat maakt alles natuurlijk nog extra gezellig!

Veel plezier dit weekend!

Atelierroute laren 21 en 22 mei 2016

M’n Atelier is nog niet klaar, sterker nog, hij wordt pas dit najaar gebouwd…. Maar dat heeft me er niet van weerhouden om dit jaar mee te doen aan de route. Ik schilder hier elke dag met zoveel plezier, mis de stad alleen qua kroegen en afhaal eten. Het maakt me niet uit op welke plek ik thuis aan het werk ben, ik voel me vrij om te doen en laten wat ik wil. Er wonen zoveel getalenteerde kunstenaars in dit dorp dat het echt de moeite waard is om een kijkje te nemen tijdens deze twee dagen!

Al het werk wat ik dagelijks aan het produceren en verfijnen ben gaat vrijwel direct naar de galeries, Art district in Amsterdam en Amersfoort Art galerie. Zij verkopen mijn werk al meerdere jaren waardoor ik mijn focus puur op het schilderen kan houden, heel fijn. Speciaal voor de Atelierroute heb ik mijn nieuwste werk nog even achter gehouden. Iedereen is welkom om zaterdag 21 en zondag 22 mei tijdens winkeltijden m’n verse kunst te komen bekijken!

kunst,art,expo,atelierroute,laren,karlien