Art Laren 2023

15 – 18 juni

Art laren,chez Freddy, kunst, Karlien kuperus

Chez Freddy

Galerie Chez Freddy neemt deel aan art laren. Stand 33.

Kunstenaars:

Onno Poiesz | Douwe Halebertsma | Olav van Lede | Joris August Verdonkschot | Sunwoo Jung | Karlien Kuperus | Titus Brein | Meli Kuhn

Donderdag 15 juni – VIP preview & openingsavond (18 – 21 u.)
Vrijdag 16 juni (12 – 19 u, vanaf 17 u haring party)
Zaterdag 17 juni (11-19 u)
Zondag 18 juni (11 – 18 u)

Locatie: De Brink, Laren (NH)

www.chezfreddy.nl

Art Laren 2022

17, 18, 19 juni

Art Laren 2022.

Zo enthousiast ben ik dat ik dit jaar op Art Laren sta! Art and Pictures neemt me mee met mijn art prints, maar ook een aantal originals. Art laren wordt eigenlijk elk jaar wel heel druk bezocht. Galeries vanuit heel Nederland hebben een tent gehuurd. Dus er is een behoorlijke diversiteit aan kunst. Voor Art and Pictures is het de eerste keer op Art Laren dus best een beetje spannend. Ik verheug me er op in ieder geval. Ik sta er zelf op de zaterdag avond. Voor het eerst moet er dit jaar wel een entree betaald worden van €7,50. Als je van kunst en een gezellig sfeertje houd is het zeker de moeite waard!

17, 18 en 19 juni, Brink Laren

art and pictures, karlien, art laren, kunst op de brink