Altijd een beetje roze

Altijd een beetje roze

Tsja roze… Het is niet zo dat roze nou perse mijn lievelingskleur is, maar ik hou er wel van! Als ik een koel schilderij maak, bewust met frisse kleuren zoals blauw en groen, kan ik het niet laten er een beetje roze bij te doen. Al is het maar een piepklein druppeltje. Roze is warm, sensueel, zoet, vrolijk, meisjesachtig het hoort gewoon een beetje bij me. Maar voor de duidelijkheid, niet te veel. Het moet natuurlijk wel een beetje spannend blijven. Een overkill maak het schilderij weer veel te zoet. Ik probeer altijd een juiste verhouding te vinden tussen de kleuren. Het past natuurlijk wel bij mijn favoriete thema van het afgelopen 1,5 jaar. De vrolijk kletsende, drinkende dames.

roze - pink - Karlien.nl

1 antwoord
 1. Ghislaine
  Ghislaine zegt:

  Hi Karlien,

  Leuk stukje! Heb je een lekkere zomer gehad?
  Gezellig maandag weer van start.

  Tot dan.

  Liefs Ghis

Reacties zijn gesloten.